Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Помош и поддршка Испратете прашалник Телефон +389 3221 546
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

Каталози и помошна литература

Зборник од корисни информации за портфолиото на Тримо, како и детални описи и приказ на деталите, технички податоци и пристап во софтверската опрема од Тримо.
Брошури Погледнете го портфолиото од Тримо производите со помош на бројн...
Техничка документација Детален преглед на технички спецификации од портфолиото на Тримо...
“Информа“ часопис “Информа “ часописот е наменет за архитекти, инженери-проектант...
Софтверски пакети Download Trimo software packages which will make your work easier. TrimoDesigner Win and Trimo H2O Expert.
Порачување Дали Ви е потребна печатена копија од одбраниот материјал? Попол...