Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

Компанија

Ние создаваме со страст - со луѓето и за луѓето. Нас не води детската љубопитност и возбуда кои ги добиваме од работата која ја работиме, а тоа е причина поради која креираме трендови кои не вбројуваат помеѓу водечките европски добавувачи на оригинални и комплетни решенија за челични згради, покриви, фасади, челични конструкции, контејнери и системи против бучава.
Контакт Тримовци се отворени и создаваат меѓучовечки односи на основа на искрена доверба. Запознајте не....
Тримо група Ние сме глобална компанија која со успех лансира свој бренд во 54 земји ширум светот. Обезбедуваме директно присуство на...