Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

Контакт


Тримо Македонија ДООЕЛ
Лондонска 19/III/4, ДТЦ Олимпико
1000 Скопје
Р.Македонија

Телефон: +389 753 184 77
Е-маил:  ilija.jakimoski@trimo.mk
Веб сајт: www.trimo.mk