Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

Тримо група

Од своето основање 1961г. Тримо се позиционира како една од водечките европски компании кои развиваат оригинални и комплетни решенија за челични згради, покриви, фасади, челични конструкции, контејнери и звучни изолациони системи. Од централата во Словенија, високата репутација на компанијата која се однесува на иновативноста, квалитетот и поддршката на купувачите, се рашири нашироко преку цела Европа и подалеку, и продолжува да импресионира како што се испитуваат нови пазари и се наоѓаат нови прилики. 

Тримо го гледа светот како свој предизвик. Стручното знаење, отвореноста, сигурноста, а кон тоа и ориентираноста кон иднината, се основни компоненти кои ширум светот го означуваат Тримо. 

Денеска Тримо продава производи и услуги под сопствен бренд во 54 земји во светот. Тримо востанови продажна мрежа во 27 земји и има производни капацитети во Словенија, Србија, Русија и Обединетите Арапски Емирати.

 
Дознајте повеќе на: www.trimo.si
VIDEO
Trimo Corporative Video
VIDEO
Trimo People and Nature Friendly - Movie