Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

Тримо стана 200-от член на IFBS Асоцијацијата

Требње, 14 Август 2009 –IFBS ('Industrieverband für Bausysteme im Metallleichtbau') е важна индустриска асоцијација која застапува компании кои работат на полето на челикот, префабрикувани конструкции. Оваа година, Тримо и се приклучи на асоцијацијата и стана нејзин 200-ти член. IFBS асоцијацијата веќе 30 години е партнер во дискусиите по сите прашања на полето на модерната градба со челичен лим. Асоцијацијата соработува во развојот на техничките правила и насоки, ги застапува техничките интереси од нејзините членови, им нуди едукативни курсеви, консултации и различни технички информации.

IFBS исто така тесно соработува со асоцијацијата EPAQ (Европска асоцијација за обезбедување на квалитетот на панели и профили), на која што и припаѓа и Тримо.