Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Помош и поддршка Испратете прашалник Телефон +389 3221 546
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

Општи услови на продажба

Општите услови на продажба ги регулираат облигационите односи помеѓу компанијата, Тримо и купувачите на Тримо производите и услугите. Овие услови на продажба важат за сите односи помеѓу продавачот и купувачот, доколку продавачот и купувачот не се договорат поинаку во поединечни случаи.


Документи