Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Помош и поддршка Испратете прашалник Телефон +389 3221 546
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

Производи

Обезбедуваме оригинални и комплетни решенија-од почетна идеја до завршување на проектот-што е плод на нашето знаење, развој, дизајн, напредна технологија и најдобри градежни материјали.
Згради Правиме згради со карактер : од комерцијални, деловни, индустриски и културни центри, па се до најпрестижни градби....
Фасади и ѕидови Тримо фасадите обезбедуваат единствени решенија за сите архитектонски концепти. Тие се истакнуваат со довршен дизајн и п...
Покриви Тримо покривите претставуваат трајно решение за заштита на зградите од влијанието на времето, со квалитети на долг живот...
Модуларни единици Со Тримо модуларните единици можете да градите продавници, училишта, градинки, воени касарни, работни простории и мобил...
Челични конструкции Челикот е модерен, челикот е современ, челикот е материјал со бескрајни можности!...
Системи за изолација на бучава Тримофон оградите кои апсолутно абсорбираат звук и Тримотерм акустичните панели ефикасно абсорбираат звук и ја намалуваа...