Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Помош и поддршка Испратете прашалник Телефон +389 3221 546
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

ArtMe фасаден дизајн

Индивидуалност, Различност,Естетика,Дизајн, ArtMe е новина која сето тоа го соединува и Ве повикува фасадната облога на Вашата зграда да ја дополните со естетски дизајни кои се губат во игрите од комбинации на интересни облици,сенки и дезени. Повеќе...
Модерната технологија на фасадни површини Ви овозможува да одберете свој омилен дизајн. Од друга страна, исто така можете да се одлучите за веќе дизајнирани дезени, Сложувалки, Линии или Меурчиња.

Едноставно бидете поинакви и изразете ја својата индивидуалност преку
ArtMe фасадата.

Ќе бидете забележани.
Сложувалки


Линии


Меурчиња


VIDEO
ArtMe video