Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати

Референци

Нашите решенија се одраз на Вашите и нашите: идеи, зборови и активности. Погледнете ги оние најатрактивните.

Нашите референци можете да ги погледнете на картата на светот

TRIMO EARTH - симнете кмл датотека

Да ги видите референците на картата од светот морате да го симнете Google Earth
Симни Google Earth
Anthura Тип на објект Industrial / Production Година на градба: 2014 Држава Macedonia
Apple Land Тип на објект Food processing Година на градба: 2014 Држава Macedonia
Skopje Alexander the Great Airport Тип на објект Transport / Aviation Година на градба: 2011 Држава Macedonia
Modular school Тип на објект Education / Culture / Public Година на градба: 2011 Држава Macedonia
Socomak Тип на објект Industrial / Production Година на градба: 2009 Држава Macedonia
Shopping Centre Tuš Kumanovo Тип на објект Shopping Centre Година на градба: 2008 Држава Macedonia
Shopping Centre Tuš Štip Тип на објект Shopping Centre Година на градба: 2008 Држава Macedonia
Station for Technical Review of Motor-cars Тип на објект Other Година на градба: 2006 Држава Macedonia
CERMAT Factory Тип на објект Industrial / Production Година на градба: 2004 Држава Macedonia