Trimo Macedonia
LinkedInEnglishКонтактПочетнаЗголеми проред на редовиЗголеми фонтИспечати
Помош и поддршка Испратете прашалник Телефон +389 3221 546
Актуелно
Тримо избран за официјален партнер на Центарот на Мекларен Технологија Тримо е една од водечките компании за фасадни решенија во Европа ...
ArtMe - Награда за најдобра технологија Требње, 17-ти март 2010- ArtMe е победник на натпреварот- “ Награда за на...

Технички консалтинг

Суштината на успешните проекти лежи во деталите. Тримовата екипа од искусни специјалисти обезбедува прецизни, навремени и квалитетни технички информации.
Технички информации Контактирајте не и споделете го со нас Вашето мислење, Вашите забелешки, а посебно Вашите директни прашања....
Сертификација Квалитетот и одличните технички карактеристики на нашите производи се потврдени со бројни сертификати....